Progutao kesicu marihuane i umro

Jedan mladić (24) preminuo je pošto je progutao kesicu sa marihuanom na splitskom festivalu "Ultra" pokušavajući da sakrije narkotike od policije.
Splitsko-dalmatinska policijska uprava potvrdila je da se dogodio smrtni slučaj na festivalu "Ultra.
 
Policajci su u nedelju uveče prišli mladiću zbog sumnje da kod sebe ima drogu, a on je počeo da beži. Uhvatili su ga, stavili mu lisice i krenuli ka policijskom vozilu kada je mladiću pozlilo. Policija je saopštila da je jedan policajac pokušao da mu pomogne, dok je kolega zvao hitnu pomoć. Oni su mladića odvezli u bolnicu gde je i preminuo.
 
Državno tužilaštvo naložilo je obdukciju.
  • Vlada

    17.07.2017 16:10
    @609

    Obzirom da još nije bilo obdukcije, sama ideja da je u kesi bilo kanabisa je pod znakom pitanja. To su kao one fore kada likove pregudrane dovuku na psihijatriju da se sastave, pa oni levate i sebe i lekare i roditelje da su samo duvali, a dežurni kreten im poveruje pa ih leči od 'zavisnosti' od trave.

    A ovaj histerik što štiti decu će najviše učiniti za njih ako se ne razmnožava.
  • zeleni kreteni

    17.07.2017 15:39
    Herbalajf i trcanje u krug zajedno sa hrcak trenizima su gori od svih droga zajedno.
  • Novi Śad

    17.07.2017 14:42
    Verovatno je pojeo sa kesicom ili folijom pa je zbog toga doslo do komplikacija. Jer i da je kilu pojeo bi mu pozlilo samo ali umro ne bi..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet