EK: Češka, Mađarska i Poljska da prime migrante

Evropska komisija formalno je danas pozvala Češku, Madjarsku i Poljsku da se pridržavaju propisa EU i prihvate migrante iz drugih zemalja članica Unije, za šta imaju rok od mesec dana, a u suprotnom ih može tužiti sudu.
- Uprkos ponovljenim pozivima, ove tri zemlje i dalje krše svoje pravne obaveze i oglušuju se o obaveze koje imaju prema Grčkoj, Italiji i drugim državama članicama - saopštila je Evropska komisija.
 
Komisija je danas uputila takozvano "obrazloženo mišljenje" tim zemljama.
  • gari

    27.07.2017 09:27
    Treba Višegradska grupa da tuži Nemačku i ostale jer su privlačili te migrante u onolikom broju. I šta sad, Nemci su pribra li sebi najkvalitetnije, tj. lekare i slično, i šta im je potrebno, a ostatak neka pokupe Česi, i ostali "nebitni" narodi.
  • hahhaha

    27.07.2017 08:43
    'pametno'
    neka neko javi EK da migranti nisu dzakovi za krompir pa da ostanu mirnu tamo gde se stave.
    ljudi idu tamo gde hoce (gde ih puste). dzabe ce ih zemlje V4 primiti ako se skupe pa skoknu do Nemacke, Fracuske itd posle par dana...
  • Pametnjakovich

    27.07.2017 07:47
    Emancipicipacija
    Stvarno treba tu masonsku tvorevinu zvanu EU razj...

    Pa ako hoće švabcovi i oni drugi bledi žutoglavci da primaju ove sa par dimova, neka ih primavaju, ali neka se ne čude kada za 50 godina budu imali Kosovo na svojim teritorijama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet