Srpski ugostitelj ubijen u Beču

Jedan 37-ogodišnji bečki ugostitelj poreklom iz Srbije ubijen je nakon što su ga izbola, za sada, nepoznata lica.

Do obračuna nožem došlo je nakon što su ugostitelj, i njegov prijatelj (28) dali kompliment jednoj devojci. Muškarac koji je bio u društvu te devojke posvađao se sa njima i potom izvadio nož i izbo obojicu.

Portparol bečke policije Tomas Kajblinger rekao je da su dva prijatelja, navodno u 4:30 ujutro šetala u ulici Otakringerštrase, u kojoj se nalazi i kafić ubijenog. Kada su videli jedan par jedan od njih obratio se devojci i navodno kazao da je "čudo što se u tako sitnim satima može sresti na ulici tako lepa žena".

Na to je izbila svađa između pratioca žene i dvojice muškaraca, tokom koje je on napao Srbe. Obojica su zadobili ubode, kao i posekotine u gornjem delu tela.

Napadač i devojka su, uspeli pre dolaska patrole policije da pobegnu, a žrtve uboda ležale su teško povređene na trotoaru. Njima je odmah ukazana medicinska pomoć, te su prebačeni u Klinični centar Beča (AKH).

Neposredno po dolasku u AKH ugostitelj srpskog porekla podlegao je zadobijenim povredama, dok je njegov pratilac operisan.

  • Lala

    19.08.2017 21:36
    crnjak
    Poznata srbijanska kultura ophodjenja prema zenama
  • hm

    19.08.2017 19:32
    Malo je preteran becki nacin borbe protiv neprijatnog i ponizavajuceg dobacivanja zenama na ulici, ali nesto se svakako treba preduzeti.
  • Neoplantius

    19.08.2017 19:21
    Ne verujem
    Nije baš za poverovati da je pratillac napao njih dvojicu koji su uljudno u po noći uputili kompliment dami. Pre će biti da su bili mrtvi pijani i malo rečitiji, a pratilac damin - kraćih živaca i brzih refleksa.
    Žao mi svačijeg izgubljenog života u svakom slučaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.