Hrvatski vatrogasci dobili namirnice kojima je rok istekao 2014.

Hrvatski vatrogasci koji se nedeljama bore sa vatrenom stihijom širom zemlje dobili su lanč pakete s namirnicama kojima je rok istekao 2014.
Vest o tome naišla je na veoma negativne reakcije javnosti, posebno na društvenim mrežama na kojima su postavljene i fotografije kao dokazni materijal, a pod naslovom "Svet to mora da vidi".
 
Saopštenjem se potom oglasila Podravka navodeći da je reč o paketima proizvoda koji su tokom maja i juna 2014. isporučeni po narudžbini Ministarstva privrede, za potrebe Robnih zaliha, kao pomoć stradalima na poplavljenim područjima u Slavoniji.
 
Podravka objašnjava da nakon isporuke proizvoda naručiocima ne snosi nikakvu odgovornost za njihovu dalju distribuciju i upotrebu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet