Tuča Srba, Hrvata i Bosanaca u bečkom kafiću zbog pikada

Državljani Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije izazvali su ozbiljan incident ovog vikenda u Beču, pošto se njih desetoro potuklo u jednom kafiću čiji su redovni gosti.
Tuča Srba, Hrvata i Bosanaca u bečkom kafiću zbog pikada
Foto: Pixabay
Kako piše Fenix magazin, gosti koji su bili u alkoholisanom stanju nisu mogli da se dogovore hoće li igrati pikado ili će plesati, a neslaganje oko izbora aktivnosti rezultiralo je najpre glasnom svađom, a potom i tučom.
 
Bečka policija potvrdila je da su svi uključeni u narušavanje javnog reda i mira bili pijani te da se radi o sedam muškaraca i tri žene. 
 
U tuči je jedna žena zadobila povrede lica zbog kojih joj je pružena pomoć u bolnici, a lakše je povređen i jedan muškarac.
  • тврдо језгро

    27.09.2017 09:13
    Тако је браћо Балканци,прво да попијемо па да се поубијамо ко људи ! :-)
  • LALA

    26.09.2017 20:53
    Sad ce patriJote reci da su krivi Hrvati i Bosanci.
  • Ribizla

    26.09.2017 20:20
    Kad god odem u Austriju sramota me kakvi smo bolidi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet