Pariz: Ispod kamiona pronađene flaše s gorivom i detonator

Kanisteri benzina prikačeni na "prostu verziju detonatora" pronađeni su ispod kamiona u severoistočnom delu Pariza, javlja AFP pozivajući se na izvore bliske istrazi, dok francuski list "20 minuta" navodi, na osnovu policijskih izvora, da za sada nema elemenata koji bi upućivali na terorizam.
Kamion je pronađen u 19. arondismanu francuske prestonice i pripada francusko-švajcarskoj kompaniji za proizvodnju cementa "Lafarž". Ispod tri "Lafaržova" kamiona radnici su, kada su počeli sa radom, uočili flaše od mineralne vode pune goriva.
 
Boce su bile povezane sa prostom verzijom detonatora, bez elektronskog dela. Radnici su skinuli flaše i pozvali policiju, čija je laboratorija utvrdila da su bile ispunjene tečnim naftnim gasom.
 
"Istraga nije poverena antiterorističkom sektoru kriminalističke brigade, ali se situacija može promeniti. Ne znači da je reč o terorizmu, već se može raditi i o nekom zlonamernom aktu", rekao je neimenovani policijski izvor.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet