Buenos Ajres danas dobija Trg Republike Srbije

Trg Republike Srbije danas će svečano biti otvoren u Buenos Ajresu.
Buenos Ajres danas dobija Trg Republike Srbije
Foto: Pixabay
Tom činu prisustvovaće ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i delegacija Beograda.
 
Dačić bi danas, takođe, trebalo da se sastane s ministrom spoljnih poslova Argentine Horheom Marselom Forijem i potpiše Sporazum o trgovini i ekonomskoj saradnji između dve zemlje.
 
Svečano otvaranje Trga Republika Srbija uslediće nakon što je u Beogradu oktobra ove godne otvoren Park Republike Argentine koji predstavlja još jednu potvrdu prijateljskih odnosa naše dve zemlje. 
 
Delegacija Grada Beograda juče se upoznala sa funkcionisanjem javnog prevoza u prestonici Argentine i obišla Kolon teatar, jednu od najpoznatijih operskih kuća na svetu.
  • dgdsf

    22.11.2017 08:41
    Inače, taj Trg je na periferiji, gde mere temperaturu za hidrometeorološki zavod, a pored je jedan veliki salaš za odgoj svinja i prasića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet