Rusija: Izbo devojku jer je odbila prosidbu

Jedan momak iz Rusije pobesneo je kada je njegova devojka odbila da prihvati bračnu ponudu, pa ju je izbo na smrt u sred supermarketa u Rusiji.
On je zatim okrenuo nož prema sebi i pokušao da se ubije, ali u tome nije uspeo. Obliven krvlju tražio je od ostalih ljudi iz prodavnice da ga "dokrajče", preneo je Dejli mejl.
 
Sve se odigralo u ruskom gradiću bogatom naftom Ufi.
 
Prema izjavama svedoka i komšija ubijene devojke, mladić je pre ubistva čekao devojku ispred njene kuće i kasnije je pratio do prodavnice, dok je ona pokušavala da mu pobegne. Prema izveštajima lokalnih medija, roditelji ubijene bili su protiv braka njih dvoje jer je mladić imao kriminalni dosije. Kako pišu lokalni mediji, momak je stigao devojku kod prodavnice, prišao joj s buketom cveća i prstenom i zaprosio je. Međutim, ona je odbila da se uda za njega i rekla da želi da raskinu vezu.
 
Onda je utrčala u radnju i zatim se čulo "Upomoć". Ubica je zatim sebe ubo nožem i odvezen je u bolnicu u teškom stanju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.