Ubijen suvlasnik diskoteke "Bigl" u Podgorici

Miodrag Kruščić, suvlasnik diskoteke "Bigl", ubijen je u pucnjavi koja se dogodila u podgoričkom naselju Stari aerodom, kada je nepoznata osoba ispalila više hitaca u njega, dok je sedeo u bašti jednog kafića, piše portal CdM.
Miodrag Kruščić je, kako saznaje CdM, pogođen u vilicu i lekari su se bezuspešno borili za njegov život. CdM u policiji nezvanično saznaje da se traga za "golfom" iz koga je, sumnja se, pucano. Kruščić je ranije bio vlasnik više podgoričkih klubova.
 
U središtu medijske pažnje našao se 8. januara prošle godine, kada je policija izvršila ciljanu raciju u "Urban bistrou 21", gde su službenici u uniformi i civilu priveli "bezbednosno interesantne osobe": Podgoričane Stevana Stamatovića, Milića Šakovića, Bobana Vuksanovića, Miodraga i Aleksandra Jokića iz Kotora, kao i Kruščića.
 
Prilikom kriminalističke obrade, Kruščić je u policiji, a kasnije i u Tužilaštvu dao izjavu da je vlasnik torbice zaplenjene sa stola za kojim je sedeo, a u kojoj su pronađeni repetirani pištolj i lična dokumenta Stevana Stamatovića.
 
Nakon niza lažnih dojava o bombi u klubu "Bigl", ispred diskoteke se pre dva meseca dogodila eksplozija, u kojoj, na sreću, nije bilo povređenih, a pričinjena je materijalna šteta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet