Preminuo biznismen sa Malte za čije ranjavanje je osumnjičen državljanin Srbije

Hugo Četkuti, biznismen i hotelijer sa Malte, koji je prošle sedmice napadnut nožem, preminuo je u bolnici usled infekcije.
Ubrzo nakon incidenta uhapšen je državljanin Srbije Bojan Čmelik, koji je osumnjičen da je tri puta zario sečivo u stomak Četkutiju. On se i dalje nalazi u pritvoru. 
 
Prema rečima advokata porodice ubijenog, koji je dao izjave za medije sa Malte, Četkuti je žrtva bivšeg radnika, mladića koji se ponašao neuravnoteženo, a otkaz je navodno dobio pre osam meseci jer je na posao došao pijan. Pritom, prema njegovim rečima, sam Četkuti nije bio taj koji je otpustio radnika. 
 
Čmelika su prvobitno teretili za pokušaj ubistva, ali to delo bi trebalo da bude preinačeno nakon fatalnog ishoda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet