VIDEO: Objavljen snimak dramatičnog leta Rajanera

Objavljen je snimak drame koju su preživeli putnici kompanije Rajaner na letu iz Dablina za Zadar, pošto je letelica morala prinudno da sleti u Frankfurt.
VIDEO: Objavljen snimak dramatičnog leta Rajanera
Foto: Pixabay
Trideset putnika je prebačeno u bolnicu, a uzbuna je proglašena zbog naglog pada pritiska u kabini.
 
Kako je ranije javljeno, avion se za sedam minuta sa visine od 8.000 spustio na 3.000.
 
  • Vlajko

    16.07.2018 16:11
    Avion nije propao 5 km vec je verovatno zbog pada pritiska u kabini spusten na 3000m to je redovna procedura u ovakvim situacijama
  • Jelena

    16.07.2018 14:25
    Uzas
    Užasan je osećaj kada propada avion. Jednom sam osetila malo propadanje, a mogu zamisliti ovoliku razliku u pritisku i taj osećaj. Srećom se sve dobro završilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.