US open: Federer ispao, Đoković protiv Milmana za polufinale

Novak Đoković će igrati protiv Džona Milmana u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva SAD nakon što je rano jutros Australijanac napravio senzaciju i sa turnira eliminisao drugog nosioca Rodžera Federera.
Milman, trenutno 55. teniser sveta je odigrao odličan meč, dok je s druge strane 37-godišnji Švajcarac bio izuzetno nervozan načinivši čak 76 neiznuđenih grešaka.
 
Australijanac je trijumfovao na kraju sa 3:1, po setovima 3:6, 7:5, 7:6, 7:6, a plasman u četvrtfinale Njujorka mu je najveći uspeh u karijeri.
 
Podsetimo, Đoković je sinoć savladao Portugalca Žoaoa Souzu u tri seta sa 6:3, 6:4, 6:3. Do pete pobede nad Souzom u isto toliko mečeva stigao je posle dva sata igre na "Artur Eš" stadionu po izuzetno toplom vremenu.
 
Đoković i Milman igraju u sredu, kada i Nišikori i Čilić. Ostala dva četvrtfinalna para na programu su danas, a sastaju se Nadal - Tim, odnosno Del Potro - Izner.
  • fff

    04.09.2018 09:27
    @Hm 04.09.2018 • 07:37
    "Ovo je Federerova rutinska taktika. Ako nije dovoljno daleko dogurao u turniru, neće igrati protiv dobrog igrača. Ovo je znao čim su izvukli raspored."

    To vam je licno Federer rekao .
  • Baka

    04.09.2018 08:46
    Ala se otvorilo, samo pametno i maksimalno!
  • Hm

    04.09.2018 07:37
    Ovo je Federerova rutinska taktika. Ako nije dovoljno daleko dogurao u turniru, neće igrati protiv dobrog igrača. Ovo je znao čim su izvukli raspored.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.