VIDEO: Duel Mekgregora i Habiba obeležila tuča i hapšenja posle borbe

Habib Nurmagomedov odbranio je UFC titulu u lakoj kategoriji nakon što je pobedio Konora Mekgregora tehničkim nokautom u četvrtoj rundi, ali je borba za šampiona ostala u znaku događaja koji su usledili po završetku.
Ruski MMA borac je bio ubedljiv prve dve runde, ostavljajući utisak da potpuno ima kontrolu nad borbom i nad irskim superstarom Mekgregorom. Ipak, Irac je uspeo da "dođe sebi" u trećoj rundi, što je rezultiralo time da Habib izgubi prvu rundu u svojoj karijeri. I pored toga, Habib je uspeo da u četvrtoj rundi savlada Mekgregora i da ostane neporažen u 27 borbi.
 
Ono što je usledilo po završetku borbe obeležilo je čitavo veče u Las Vegasu. Habib je iskočio iz kaveza i krenuo ka timu Konora Mekgregora želeći da se obračuna sa pojedinim članovima. Zbog toga je intervenisalo obezbeđenje koje je odvuklo UFC šampiona u lakoj kategoriji.
 
 
Oba borca su napustila ring pre nego što je šampionski pojas uopšte stavljen na Habiba i pre nego što je održan govor. Čitava situacija izazvala je negodovanje publike u Las Vegas, koje je uglavnom bilo usmereno na ruskog borca. 
 
"Kakva neverovatna borba. Kakav ružan kraj", prenose britanski mediji.
 
Predsednik UFC Dejna Vajt poručio je da se dogodilo mnogo loših stvari, dodajući da je zgađen. Kako je naveo, Konor Mekgregor je uznemiren zbog borbe, ali ne i zbog sukoba koji se dogodio posle borbe, dok su tri člana Habibovog tima uhapšena.
 
"Verujem da ih sada sprovode u zatvor. Da smo stavili pojas u kavezu, ljudi bi bacali sve što ima na njega (Habiba), pa sam odlučio da ga samo izvadimo odatle. Bilo je jasno da rivalstvo neće biti završeno borbom u ringu. Imali smo mnogo obezbeđenja i sve je bilo zanimljivo. Nisam predvideo da će se ovo desiti", naveo je Vajt. 
 
Kao posledica borbe javili su se sukobi i u samom Las Vegasu, a sudeći po društvenim mrežama, ima i povređenih. 
 
  • neurology

    07.10.2018 14:44
    @...

    mozes li postaviti neki link koji potvrdjuje to sto si napisao .
  • jebacica

    07.10.2018 14:34
    debilna planeta
    Parada debila za jos vece debile........
  • Terazijski Crnogorac

    07.10.2018 14:23
    Zemlja gruva.
    Kabib je razbio lajavca. Da je Konor kojim slucajem pobedio ne bi moglo da se zivi od njega. Citam, vec trazi revans hahaha... Sledeci borac koji apsolutno zasluzuje mec sa Kabibom je Toni Ferguson. Toni ima 11 zadnjih meceva pobede. To ce biti fantastican mec ali mala prednost ide ipak Kabibu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.

Lajović poražen u drugom kolu Rima

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je posle dva seta poražen od 19. tenisera sveta Argentinca Sebastijana Baesa 6:7, 6:7.

Međedović pobedio Davidoviča Fokinu

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u treće kolo masters turnira u Rimu, posle pobede u dva seta (7:6(4), 6:4) nad Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom.

Mbape napušta PSŽ posle sedam godina

Francuski fudbaler i napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape objavio je danas da će na kraju sezone napustiti ekipu iz Pariza, nakon sedam godina provedenih u klubu.