FOTO: Izgoreo autobus GSP-a u Kaću

Autobus GSP-a izgoreo je jutros oko 7:30 časova u Kaću.
Autobus GSP-a izgoreo je jutros oko 7:30 časova u Kaću.

Prema prvim informacijama, požar je izbio sa prednje desne strane zglobnog autobusa marke Ikarbus i putnici, kao i vozač, su na vreme izašli.

U Vatrogasnoj jedinici su za 021.rs naveli da su intervenisali sa dve ekipe, da su ugasili požar i da nije bilo povređenih.

Nadležni u GSP-u su za 021.rs potvrdili da se požar dogodio u autobusu koji je bio u radu, ali da za sada nemaju informacija koji je uzrok požara na vozilu koje već desetak godina vozi gradskim ulicama.

  • maki

    04.11.2015 07:03
    ...
    A gde je zakon o saobracaju???U spicevima za Kac,Budisavu i Kovilj visimo ko majmuni na vratima zbog guzve,gde je cuvena saobracajna policija da iskljuci autobus iz saobracaja????
    Polasci su jadni,nema grejanja,klima..ali zato sve na cirilici.P.S.srbin sam da ovi klonovi poput Borka iz dss-a ne mudruju...
    Cena karte da se smanji..
    Strateski partner pa i prodaja ako treba bilo ko da ih kupi trebace im vozaci,dispeceri,mehanicari i teh,podrska a ostali pa sta da se radi...Zasto ce 25 pravnika u gsp-u???
  • t-rex

    03.11.2015 13:15
    cirilica
    ali je zato natpis na autobusu na cirilici...
  • Srdjan

    03.11.2015 12:23
    Visak
    U gspu ima visak zaposlenih od oko 150 ljudi koji su rasporedjeni po kancelarijama i ne rade nista, znaci stranacko zaposljavanje vec 20 godina.. vozaca 150, a administracije 300. Gde to ima? Ako se resite bagre, svaki mesec mozete kupiti po jedan novi autobus i za par godina da bude kao u parizu.. ali kome je to u interesu? politickim lopovima sigurno nije.. sisaju jadni gsp vec 30 godina..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija