Najjeftinija aviokompanija na svetu stiže u Srbiju

Irska avio-kompanija "Rajaner", najjeftinija na svetu, potpisiće danas ugovor sa niškim aerodromom "Konstantin Veliki".

To je šesta lou kost kompanija koja leti iz Srbije, a pored "Vizera", druga koja će ubuduće leteti sa niškog aerodroma. "Vizer" sada leti ka Bazelu i Malmeu, a uskoro će i ka Dortmundu u Nemačkoj. Osim njih, sa beogradskog aerodroma lete i "Izidžet" za Ženevu, "Er Kairo" za Hurgadu, "Pegazus" za Istanbul i "Norvedžijan" za Oslo.

Međutim, još se ne zna gde ova kompanija želi da prevozi putnike. Kako piše "Blic", u Direktorat za civilno vazduhoplovstvo još nije stigao spisak destinacija za koje je "Rajaner" zainteresovan. I kada to budu uradili, za željene destinacije će morati prvo da dobiju dozvolu od Direktorata.

Ova kompanija je inače poznata kao najjeftiniji avio-prevoznik na svetu i njene karte mogu da se kupe i za samo nekoliko evra, dok se u promotivnim kampanjama mogu naći i besplatno uz plaćanje avio-taksa.

Opšrinije možete pročitati na sajtu "Blica".

Autor: Blic

  • asda

    20.04.2016 22:43
    nisliji
    Prike, slazem se da Nis i okolina imaju lepote koje treba posetiti ali kada je vreme za to, tj produzeni vikend, godisnji..
    Ne kazem da ne treba da postoje letovi iz Nisa, vec da treba omoguciti infrastrukturu da mogu da lete i iz NSa. Gledano iz mog ugla bolje mi je da platim kartu redovne linije iz BG nego da putujem 4 sata do Nisa +sat vremena za cekiranje i to u jednom smeru, a citav let ne traje toliko.
  • dzo

    20.04.2016 16:14
    Dobro a sme li neko da pomene naš Čenej bar u širem kontekstu?
  • Nislija

    20.04.2016 15:50
    @zivan Čisto sumnjam, postoji neki prećutni dogovor da Air-Serbia preuzme Nikolu Teslu, a "lou koust" kompanije će poletati sa "Konstantina" u svakom slučaju nama je super, dobijamo funkcionalnu aerodrom.

    @asda Šta fali i sada se mnogi iz Bg i Vojvodine voze toliko do Budimpešte i Temišvara, malo vidite i Niš i lepote južne Srbije, koje uopšte nisu zanemarljive :).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.