Konkurs za upis u srednje škole u prodaji od sutra

U knjižarama "Prosvetnog pregleda" od sutra će biti u prodaji Konkurs za upis učenika u srednju školu, po ceni od 250 dinara.
Konkursom je utvrđen broj učenika koji će se upisati u prvi razred srednje škole na teritoriji Srbije po školama, područjima rada i obrazovnim profilima, saopšteno je iz Prosvetnog pregleda.
 
Od sledeće nedelje u prodaji će biti i Informator za upis u srednju školu u kojem je detaljno objašnjeno sve vezano za bodove, kao i tabelarni prikaz maksimalnog i minimalnog broja bodova po školama i obrazovnim profilima ostvarenih u prethodnim godinama.
 
Bodovi se odnose na prvi upisni krug i orjentacionog su karaktera, odnosno kandidatima mogu da posluže da bi saznali koji broj bodova je bio potreban njihovim vršnjacima prethodnih godina da bi se upisali u određenu školu i obrazovni profil.
 
Cena Informatora će biti ista kao i prošle godine - 220 dinara. Osim u knjižarama Prosvetnog pregleda u Beogradu i Novom Sadu, izdanja će moći da se kupe i direktnom porudžbinom, zatim u knjižarama Službenog glasnika, Zavoda za udžbenike i drugim knjižarama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija