Slomio šaku policajcu koji ga je uhvatio s drogom

Borska policija će zadržati do 48 sati 21-godišnjeg N. R. zbog sumnje da je dilovao drogu.

Pregledom osumnjičenog i pretresom njegovog stana, policija je pronašla i oduzela tri PVC kese u kojima se nalazila marihuana, ukupne bruto mase oko 53 grama, i jedan sasušen cvet marihuane.

Nakon isteka zadržavanja N. R. je uz krivičnu prijavu sproveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, na čiji predlog je osumnjičenom od strane sudije za prethodni postupak određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Protiv N. R. u redovnom postupku biće podneta i krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, jer je ugledavši policijskog službenika ispred poluotvorenih vrata svoga stana, vrata gurnuo ka policijskom službeniku, i tom prilikom mu polomio kosti šake.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija