Posle 25 godina srpski avion sleteo u Njujork

Avion "Er Srbije", koji je jutros poleteo iz Beograda, sleteo je danas oko 17:30 (11:30 pre podne) po lokalnom vremenu na aerodrom JFK u Njujorku.

Letelica je na aerodromu Džon Ficdžerald Kenedi (JFK) dočekana vodenim topovima, u znak dobrodošlice, kao i elektronskim bilbordom na kome je pisalo "JFK aerodrom pozdravlja Er Srbiju".

Predviđeno je da se, nakon sletanja, novinarima obrate predstavnik njujorškog aerodroma i ministarka saobraćaja, infrastrukture i gradjevinarstva Zorana Mihajlović, koja predvodi srpsku delegaciju.

Put Njujorka, prvi put nakon 25 godina, našim avionom krenulo je više od 250 putnika, koji su bili veoma zadovoljni uvođenjem direktnog leta do SAD-a, jer će im to skratiti putovanja i neće biti presedanja kao do sada.

Među putnicima na ovom letu nalaze se i naš proslavljeni fudbaler Dejan Stanković, glumica Nataša Tapusković, operska pevačica Jadranka Jovanović, bivši poslanik Zoran Babić, stric najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, Goran Đoković...

  • Pićuka

    24.06.2016 16:08
    Pre 25 godina ukinuti su letovi zbog ovih istih koji su danas na vlasti.
  • G

    24.06.2016 11:44
    @@G - naravno da možete, samo za razliku od vas koji meni govorite da lupetam iz čistog revanšizma, dotičnoj osobi sam naveo da lupeta i to argumentovao dokazima. Od vas i vašeg intelekta ništa drugo ni ne očekujem.
  • baba

    24.06.2016 10:48
    ne razumem
    ja sam baba pa ne razumem
    zasto su ga gasili vodenim topovima po dolasku ,da li ja nesto protestovao ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.