Još dva administrativna prelaza prema Kosovu

Vlada Kosova saopštila je danas da je sa srpskom delegaciojom u Briselu dogovoreno otvaranje dva nova prelaza - jedan će biti u blizini Medveđe, ka opštini Kosovska Kamenica, a drugi na severu Kosova kod mesta Izvor.

Kako je saopšteno, dogovor je postignut na sastanku radnih grupa, a otvaranje novih prelaza predviđeno je do kraja septembra.

Vlada Kosova je u sopštenju navela da je Kancelarija UN za projektne usluge, koja pomaže izgradnju administrativnih prelaza, ukazala da je Srbija u zastoju sa početkom konkretnih poslova.

  • Grgolj

    24.06.2016 08:51
    Mi smo neka jako zaboravna nacija. Svesno i organizovano zaboravljamo da je Milošević kabadahijski ukinuo autonomiju Kosova, razjurio pokrajinsku skupštinu, vojskom i paravojskom rasterao iz domova devet stotina hiljada Albanaca (otevši im lična dokumenta, zlato i dojče-marke) i time svesno i organizovano navukao (mesecima opominjuće) NATO bombe nad svoj narod i nad svoje kukavičko betonsko sklonište, plus nad novosadske mostove i RTV . Svaka setva ima svoju žetvu. (A bilo je i nekih hladnjača. Brrrr-rrrr.) Ne ponovilo se.
  • samo gledam

    24.06.2016 00:24
    Između Federacije BiH i Srpske nema administrativnih prelaza.Jer je sve Bosna i Hercegovina.
    Šta je ovo ovde? Možda ipak druga država?
  • pilot

    23.06.2016 21:48
    E ovo je pravi uspeh Srbije, a ne letenje avionom do Njujorka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.