Albanski hakeri oborili sajt instituta Vuka Jeremića

Albanski hakeri su napali i oborili zvaničnu internet prezentaciju Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj.
Na početnoj strani instituta čiji je predsednik kandidat Srbije za generalnog sekretara UN Vuk Jeremić, pojavila se poruka hakerske grupe Alboz, a postavljen je i video snimak posvećen Ademu Jašariju, ubijenom lideru terorističke Oslobodilačke vojske Kosova.
 
“Kosovo je Kosovo i uvek će biti i vi znate da ako je Kosovo Srbija, kako vi kažete, vi biste živeli u jednoj zemlji i na jednom jeziku. Ne treba da se trudite oko toga i da otvarate sajtove protiv Kosova ili bilo šta drugo, jer vam to neće pomoći. Istina Kosova je gorka istina za Srbiju“, navodi se u poruci. 
 
Kako je rečeno iz CIRSD, tokom dana je zabeleženo nekoliko napada, a izraženo je i žaljenje zbog ovakvih postupaka jer, kako se navodi, rad Centra je posvećen dijalogu i multilateralizmu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.