Uhapšen lažni Sergej Trifunović

Šapčanin F.J. (23) uhapšen je zbog sumnje da se od februara ove godine lažno predstavljao kao glumac Sergej Trifunović i varao građane.

On je koristeći više lažnih profila na Fejsbuku građane dovodio u zabludu da uplaćuju novac za Trifunovićevu humanitarnu organizaciju, saopštio je MUP.

Umesto Trifunovićeve fondacije, zapravo se radilo o računima koje je osumnjičeni otvorio kako bi preuzimao protivpravno stečeni novac, navodi policija. Do sada je identifikovana jedna oštećena osoba koja je uplatila ukupno 345.000 dinara, a u toku su provere u vezi s drugim potencijalno oštećenim osobama koje su novac uplatile F.J.

On se sumnjiči za krivično delo prevare i uz krivičnu prijavu će biti priveden Posebnom tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.

  • Realista

    01.09.2016 08:28
    @Sale NS
    I tog treba proveriti. Garant je hteo da opere lovu..
  • Sale NS

    31.08.2016 21:20
    Ne verujem
    Da li je taj što je uplatio 345.000 bio na posmatranju !?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.