Nereizabrani sudija preminuo u Apelacionom sudu dok je obrazlagao tužbu

U Apelacionom sudu u Beogradu u sredu je tokom rasprave pred sudskim većem preminuo jedan nereizabrani sudija (67), kome je pozlilo tokom obrazlaganja navoda iz svoje tužbe, saopštio je taj sud.

Preminuli je tužio državu radi naknade materijalne štete za period u kojem nije obavljao sudijsku dužnost, jer nije bio reizabran 2009. godine.

Čim mu je pozlilo, medicinsku pomoć mu je ukazala lekarska služba koja se nalazi u zgradi Apelacionog suda, a zatim i služba Hitne pomoći koja je u najkraćem roku stigla u Sud. Nakon pokušane reanimacije konstatovali su smrt.

Mediji su preneli da je u pitanju sudija koji je ranije radio na Kosovu i Metohiji, ali nije ponovo izabran na tu funkciju za vreme reforme 2009. Sam je sebe zastupao i u sud je došao sam.

  • Pokoj mu

    09.09.2016 07:10
    Nebo ga je uzelo jer je bio u pravu.
    Nije reizabran jer nije hteo da poštuje odluke Vođa i Partije i oslobađa određene, koji su se ogrešili o zakon.
    Za razliku od ovdašnjih, nebo zna ko je ko i šta je šta.
    A ko ne veruje imaće prilike da se uveri.
  • Janac

    09.09.2016 06:32
    I sta sad? Sto sada niko ne pise da ga je sud ubio, kao sto su pisali da je komunalac ubio prodavce lubenica....
  • SARAMAKAS

    08.09.2016 17:49
    Nebo mu je pokazalo da nije bio u pravu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija