Objavljen konkurs za poreske inspektore, većina će biti u Novom Sadu i Beogradu

Poreska uprava Srbije danas je objavila konkurs za prijem 100 poreskih inspektora, među kojima najviše za kontrole.

Najveći broj inspektora biće zaposlen u Beogradu i Novom Sadu.

Rok za podnošenje prijava je osam dana.

Direktorka Poreske uprave Dragana Marković nedavno je rekla da će prijem novih inspektora doprineti smanjenju prosečne starosti zaposlenih u toj službi koja je oko 56 godina. Ona očekuje da bolji rad inspekcije omogući bolju naplatu poreskih prihoda i efikasniju borbu protiv sive ekonomije.

U Poreskoj upravi Srbije sada je oko 5.200 zaposlenih.

A šta je potrebno da bi neko aplicirao za ovaj posao, možete pročitati OVDE.

  • Mikan

    28.09.2016 19:49
    Dosta više harača
    Gde je sanitarna inspekcija? Gde je ekološka,građevinska pogotovo. Šta ćemo sa radom na crno? Kakav bre porez malo li je?
  • Udri milicijo

    28.09.2016 16:32
    Janjicari.
  • SnezanaNS

    28.09.2016 13:15
    Usla sam na sajt Poreske uprave i konkursa ama bas nigde nema. Medju "Konkursima" ima samo izjava i nista vise. Ako nema na sajtu, zasto ne napisete lepo u kojim novinama je objavljen konkurs?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.