Partizan i dalje ćuti, majice stigle preko Božinova

Tri dana posle skandala uoči fudbalske utakmice između Voždovca i Partizana kada su igrači crno-belih izašli na teren sa majicama posvećenim ubijenom navijaču i pravosnažnom osuđenom kriminalcu Aleksandru Stankoviću, rukovodstvo kluba iz Humske i dalje ćuti, ali je otkriveno ko je bio "veza" između navijača i igrača.

Bugarski internacionalac Valerij Božinov u izjavi za "Informer" rekao je da je u pitanju bila ideja jednog od navijača, da ju je on odmah predložio saigračima, što su oni i prihvatili.

"Mnogo se priča o tome, ali morali smo to da uradimo. Kad je Sale imao poštovanje prema nama, red je bio i da mi pokažemo poštovanje prema njemu", rekao je Božinov i konstatovao da se i ranije tokom karijere susretao sa sličnim situacijama dok je igrao u Italiji.

Izjava bugarskog fudbalera, međutim, ne skida odgovornost sa rukovodstva FK, a potom i košarkaškog kluba, s obzirom na to da je dan kasnije uoči utakmice košarkaša crno-belih i Olimpije u ABA ligi došlo do još većeg skandala, jer su prvo igrači izašli na teren u istim majicama, a potom je priređen minut ćutanja posle kojeg umalo nije došlo do tuče između "tvrdog jezgra" navijača i oni koji su protestvovali zbog te odluke.

Disciplinska komisija fudbalske Superlige najavila je kaznu za Partizan zbog majica, verovatno će isto uslediti od ABA lige za košarkaše.

  • Zivan

    18.10.2016 20:12
    Nije samo Partizan u pitanju. Još bi bilo zanimljivije saznati kako je Crvena Zvezda uspela da se zaduži 52 miliona evra i pored nekoliko odličnih prodaja igrača. Uprkos svemu, klub iz Ljutice Bogdana1 uspeva da angažuje brdo stranaca i igra uspešno. ali samo u ovdašnjoj ligi. Zagonetno je kome se isplati da finansira talav klub...
  • Sergio Leone

    18.10.2016 17:54
    Drzi te se noge,usracu vas
    Sve mudonja do mudonje.Neki je tamo NN navijac predlozio a pored svih domacih fudbalskih balerina Tuta bugarin usvojio i sproveo u delo.Svakog cuda tri dana dosta....
  • B54

    18.10.2016 15:30
    ***
    "Bugarski internacionalac Valerij Božinov u izjavi za "Informer" rekao je da je u pitanju bila ideja jednog od navijača, da ju je on odmah predložio saigračima, što su oni i prihvatili".

    Laže, bitanga !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija