Samo petina građana za vanredne izbore

Tek svaki peti građanin Srbije (21%) podržava ideju o vanrednim izborima, 43 odsto njih je protiv takve odluke, a 36 odsto ne zna da li bi ih trebalo održati, pokazalo je istraživanje agencije Faktor plus.
Samo trećina građana je veoma ili delimično zainteresovano za predsedničke izbore - u velikoj meri 12 odsto i delimično 21 odsto, dok je nešto manje njih indiferentno prema izborima - 27 odsto.
 
Delimično nezainteresovanih za predsedničke izbore je 23 odsto, a potpuno nezainteresovanih 17 odsto.
 
Istraživanje je rađeno od 1. do 8. decembra kao telefonska anketa na uzorku od 1.180 ispitanika sa teritorije Srbije, bez KiM.
  • Kaligula

    09.12.2016 10:36
    Opet treba glasati za debile eto zasto...
  • haha

    09.12.2016 01:28
    Faktor plusns

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.