Jeremić u trci za predsednika od Božića?

Bivši šef diplomatije Srbije Vuk Jeremić planira da obelodani ulazak u trku za predsedničku poziciju odmah posle Božića.
Jeremić uveliko priprema front stranaka i pojedinaca u Srbiji na čiju podršku računa i koji bi na izbore izašli "pod jednim kišobranom", pišu "Novosti".
 
Ideja mu je da prilikom obelodanjivanja kandidature za predsednika, kao članove svog tima predstavi i zvučna imena svetske politike koji će ponuditi rešenja za neka od ključnih problema Srbije, pre svega ekonomije.
 
Podsetimo, pre nekoliko dana zaštitnik građana Saša Janković zvanično je potvrdio da će se kandidovati za predsednika Srbije.
  • Bora

    28.12.2016 19:00
    E baš lupaš gluposti
    Čiji je ko unuk i kako je školovan nema nikakve veze sa onim šta će on postati. Šešelj je bio ultrakomunista koji je nosio cbeće na grob Save Kovačevića, a postao je ultranacionalista. Takvih primera ima puno. Jeremić se svojim stavovima kao ministar i kao predsedavajući Skupštine UN pokazao kao nacionalno veoma obojen, možda i po onom "poturica gori od Turčina". Meni je dovoljno da vidim njegov pogled, pa da mu ne verujem, odmah, intuitivno. A tek zbog onog šta je radio i govorio. Zato, jedino Saša Janković!
  • GRADJANI SRBIJE

    28.12.2016 18:33
    E vidiš nisi u pravu.Nas više retorika ne zanima.Zanima nas PROGRAM I IDEJA, a niko od kandidata nema ideju i za nas se neće ništa promeniti bilo koga da izaberu.
    To što je nekom ideja da bude novi Vučić umesto Vučića nas ne zanima. Umorili smo se.
  • Lupaš gluposti

    28.12.2016 16:38
    bljuc
    Osim što ne može biti četnik, Vuk Jeremić ne može biti ni desničar.Kao unuka HAMDIJE POZDERCA visokog komunističkog rukovodioca gurali su ga komunisti i levičari, školovali o državnom trošku i nameštali na sve moguće funkcije.
    Tako da razmišljaš po pogrešnoj matrici..... skroz...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.