Država plaća NIS-u dug Petrohemije

Skupština Srbije danas je usvojila izmene i dopune 15 zakona, uključujući i one kojim je utvrđeno da će država isplatiti dug od 105 miliona evra pančevačke Petrohemije prema Naftnoj industriji Srbije.
Poslanici su usvojili i izmene zakona čijim se odredbama utvrđuje da će se za rad javnih medijskih servisa - Radiotelevizije Srbije i Radiotelevizije Vojvodine, u naredne dve godine izdvajati po četiri  milijarde dinara, uz TV pretplatu od 150 dinara.
 
Usvojene su i izmene i dopune Zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, kojim je rok za  donošenje zakona o platama zaposlenih u javnim službama pomeren za 1. januar 2018. godine.
 
Intoniranjem himne, Skupština je završila redovno jesenje zasedanje. 
  • dno

    29.12.2016 08:27
    dna
    aj kad već svima vraćaju dugove,nek i meni vrate moje dugove.
  • panonius

    29.12.2016 07:27
    zdrava ekonomija ??!!
    I mali Đokica bi tako mogao da vodi ekonomsku politiku. Posle će čistu Petrohemiju da poklone nekom stranom investitoru. Što sam i zašto sam studirao neku ekonomiju..... ??! U ovoj državi je sve tako jednostavno , samo da bude još malko stranih kredita. Što zlatousti kaže , nije mi dobro kako je dobro. Još da nam sutra bogi karitji stigne i teramo dalje po starom. Ova država je sanatorijum!!
    Nego , od čijih para će pokrivati i ovu rupu u Petrohemiji , a bratja ruje trljaju ruke u NIS-u , lep kolač su maznuli !!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.