Jeremić u nedelju objavljuje da će biti kandidat

Bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić trebalo bi da u nedelju najavi da će se kandidovati na izborima za predsednika Srbije, saznaje Danas.
Jeremića, navodi list, podržavaju Boris Tadić, Sanda Rašković Ivić, moguće i Saša Radulović i Boško Obradović, kao i Miroslav Aleksić, Dušan Petrović, Dijana Vukomanović, Đorđe Vukadinović, Janko Veselinović, Veroljub Stevanović, Boško Ničić.
 
Danas navodi da bi Jeremić kandidaturu trebalo da najavi u nedelju u beogradskom "Mikseru". U "Centru za međunarodnu saradnju i održivi razvoj", čiji je Jeremić predsednik, nisu ni potvrdili, ni negirali tu informaciju, dodaje list.
 
Danas nezvanično saznaje iz izvora bliskih Jeremiću da će se on tokom vikenda susresti s građanima u Beogradu, a u naredne dve sedmice posetiti Šabac i druge gradove Srbije.
  • ?

    14.01.2017 09:46
    Zar se nije već kandidovao, čitam o njegovoj kanidaturi već mesecima?????
  • Nasedanje

    13.01.2017 12:16
    Jankobić se povlači u zadnjrm momentu i sva banda iz opozicije će podržati Jeremića
  • yeah

    13.01.2017 12:10
    janković je za ovog politikanta gospodin čovek

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija