Velimir Ilić: Više nemam šta da tražim u koaliciji sa SNS

Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić izjavio je da više nema šta da traži u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da više nema o čemu da priča sa premijerom i liderom SNS Aleksandrom Vučićem.
"Ništa im ne dugujem, a nemam više o čemu da pričam ni sa Vučićem. Mi smo imali dogovor, a on ga je prekršio", rekao je Ilić za Danas. Lider NS, koja je koalicioni partner SNS, rekao je da je sa Vučićem imao dogovor da će biti postavljen na mesto direktora Koridora Srbije.
 
"Imali smo dogovor da ću ja voditi Koridore Srbije i da ću tu funkciju da preuzmem sedam dana nakon formiranje Vlade. Od tada je prošlo sedam meseci i od tada stalno izbegavaju da me puste da uđem u Korodore Srbije", rekao je on.
 
Potpredsednik Nove Srbije se ograđuje
 
Potpredsednik Nove Srbije Dragan Jovanović ogradio se danas od istupa lidera stranke, koga je pozvao da "stranačkim organima saopšti ukoliko je rešio da krene drugim političkim putem".
 
"Obaveštavam javnost da ne delim te stavove i da ću na stranačkim organima inicirati raspravu o svemu iznetom. NS je državotvorna stranka i od stranačkih organa ima jasno donetu odluku da podržava Vladu Srbije i njenu politiku i program. Očekujem i od predsednika da stranačkim organima saopšti ukoliko je rešio da krene drugim političkim putem. Svako ima pravo na svoj izbor, ali osim što predstavlja sebe, predstavlja i stranku", naveo je Jovanović.
 
Zbog neslaganja sa politikom Velimira Ilića, poslanica Dubravka Filipovski je u četvrtak saopštila da je podnela ostavku na članstvo u NS.
  • futog

    20.01.2017 16:37
    rrr
    Samo kod nas trgovina u vestima javno..jadno!
  • MiX

    20.01.2017 13:26
    Kasno Veljo skont'o foru
    Velja se uspavao čekajući da ga imenuju za direktora Koridora i nećete verovati šta se desilo kad se probudio! Nema mu ni direktorskog mesta ni stranke.
  • Inspektor Višekruna

    20.01.2017 12:36
    Mala bara
    mnogo krokodila. Prevelika koalicija za tako malo funkcija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.