Jeremić: Podržaću Jankovića ukoliko uđe u drugi krug

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je da ga ne raduju "dešavanja u kući čudnih duša koja se zove Srpska napredna stranka" zato što u toj borbi, kako je naveo, isplivavaju "elementi najgoreg u jednom društvu".
Govoreći o drugim opozicionim kandidatima, Jeremić je najavio da će "bezrezervno" podržati Sašu Jankovića, ukoliko bivši zaštitnik građana uđe u drugi krug predsedničkih izbora.
 
"Nisam rekao ni jednu jedinu ružnu reč, niti uputio bilo kakvu otrovnu strelu prema bilo kom opozicionom kandidatu do sada. To nije slučaj i obrnuto, uključujući i Sašu Jankovića. Ja sam rekao i ostajem pri svom obećanju: Bude li on u drugom krugu, bezrezervno ću ga podržati i neću postavljati bilo kakve uslove za to", naveo je predsednik CIRSD.
 
Jeremić je dodao da bi voleo da i Janković ima sličan stav ali da "iz nekog razloga" još to nije čuo.
 
"Ali čak i da to ne bude slučaj, ja pri svom obećanju ostajem. Ja nisam Aleksandar Vučić, ja ispunjavam svoja obećanja", kazao je Jeremić. On je ocenio i da bi bilo dobro da postoji jedan front protiv vlasti i da nema podela, ali i da smatra da se "ne nalazimo u situaciji u kojoj je to moguće".
  • NS49

    18.02.2017 17:05
    Jeremić mi je raniije bio simpatičan a sad gde god odem nakoji sajt iskače mi iz ekrana pa čaki sa Youtube da ga se čovek uplaši. Neko mu je to uspešno namontirao ali i finansirao. Teško da je to domaće delo pa ako ga plaćaju stranci onda mu baš hvala.
  • Dr savic

    18.02.2017 16:05
    Posteno
    Covek je posteno rekao.
  • Nemanja

    18.02.2017 15:00
    @Spori Gonzales

    Urnebesan komentar, s obzirom da će Jeremić dobiti samo Obradovićeve i Šešeljeve otpatke, a Nikolić samo širu okolinu svog sela. Lično ne verujem da će Janković dobiti više od 20%, ali to taman i jeste procenat stanovništva ove zemlje koje nije teški šljam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija