Jeremić: Izborni uslovi daleko od regularnih, ali Vučić nema šanse

Budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić ocenio je da aktuelni premijer Aleksandar Vučić ne može da pobedi u prvom krugu predsedničkih izbora, čak ni pod ovakvim izbornim uslovima, za koje je ocenio da su "daleko od regularnih".
"On to zna i zato je svakim danom sve nervozniji i agresivniji. Najbolji dokaz je to što nije imao živaca da se dogovori sa (Tomislavom) Nikolićem i ukaže mu minimun poštovanja. To se vidi u njegovim televizijskim nastupima, kada vređa i prekida novinare. Tako ne bi mogao da razgovara sa mnom, ali verujem da se neće usuditi da mi izađe na televizijski duel", rekao je Jeremić u intervjuu za Alo. 
 
Jeremić je rekao da kampanja u kojoj bi predstavnik vlasti bio aktuelni predsednik Tomislav Nikolić ne bi bila toliko prljava i agresivna, jer Nikolić to ne bi dozvolio.
 
On je dodao da ne očekuje podršku Tomislava Nikolića ali da smatra da se prema bivšim predsednicima treba odnositi s poštovanjem, bez obzira na eventualne greške koje su činili.
 
Komentarišući oduku njegove bivše Demokratske stranke da na predsedničkim izborima podrži Sašu Jankovića, Jeremić je rekao da rukovodstvo DS nije ni pokušalo da razgovara sa njim, što mu ostavlja utisak da oni imaju "neku svoju računicu na izborima".
 
SNS: Jeremić nervozan
 
Vuk Jeremić je jedini čovek koji svakodnevno pokazuje nervozu, mržnju i frustraciju, a sada ide dalje i preti kako će u noći izbora upadati u Republičku izbornu komisiju, izjavio je danas potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov.
 
"Sada je svakome potpuno jasno da je Jeremić čovek koji želi da u Srbiji izazove nestabilnost, haos, sukobe i nasilje i da je spreman da uradi bukvalno sve, samo da omogući svojoj lopovskoj družini da ponovo otima, pljačka i bogati se", istakao je Jovanov.
 
  • Anonimka

    20.02.2017 12:51
    @kuka i motika U to se grdno varate. Pravi ljudi će glasati za one koji nešto rade za svoju državu i građane, a ne za one koji žele samo fotelju nakon izbora!
  • ko je Ko

    20.02.2017 05:01
    Daj bre dečko uzbilji se i ozbiljnu kampanju sprovedi, oduvaćeš ih sve.
    Verujem da si jedini normalan kandidat...
  • Darko

    19.02.2017 17:38
    Nisam veliki fan Vuka Jeremića ali sam svestan da on on ima najveće šanse da pobedi Vučića i nazadnjake. Ima moj glas na ovim izborima, a za dalje ćemo videti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.