Štrpce: Otac ubio jednu i ranio drugu bebu

Jedna beba od 40 dana preminula je od posledica povreda koje joj je nožem zadao otac u mestu Štrpce, dok je druga u teškom stanju prevezena u Klinički centar Niš.
Upravnik hirurgije u bolnici u Gračanici Dragan Perić rekao je da je reč o blizancima muškog pola od 40 dana. Perić je naveo da je jedna beba dovezena mrtva, a druga je u teškom stanju odmah prevezena u Niš i nalazi se na odeljenju intenzivne nege.
 
Prema njegovim rečima, zdravstveno stanje povređene bebe je stabilizovano i ona je van životne opasnosti.
 
Otac blizanaca Dejan Krstičić, profesor fizičkog vaspitanja u Srednjoj školi u Štrpcu, sinoć je iz za sada nepoznatih razloga, nožem izbo bebe, rečeno je u kosovskoj policiji.
 
Policija je odmah izašla na lice mesta i uhapsila Krstičića.
  • Srna

    21.02.2017 11:31
    Bože me sačuvaj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.