Dveri: Čanak i Jovanović rade za Vučića

Pokret Dveri optužio je danas lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića da u predsedničkoj kampanji nastupaju sa pozicija premijera i predsedničkog kandidata vladajuće koalicije okupljene od Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića i da su deo njegove vlasti.
U saopštenju Dveri se ocenjuje da su sinhronizovani napadi na njihovog kandidata Boška Obradovića ujedinili, kako se navodi, separatističku politiku Nenada Čanka i izgubljenu politiku Čedomira Jovanovića. 
 
"Čanak i Čeda su politički klovnovi, na specijalnom zadatku, da svakom normalnom čoveku ogade politiku i smisao bavljenja politikom... Čanku i Jovanoviću poručujemo da nisu uspeli. Građani jasno vide da su oni deo Vučićeve vlasti, i pošteno je da bar priznaju da moraju da lažu, vređaju i napadaju, jer ništa drugo ne znaju da rade, osim da se bave politikom i od nje žive", navodi se u saopštenju.
 
Taj pokret je optužio Čanka da vodi separatističku politiku usmerenu protiv Srbije, a da svojom kandidaturom ima zadatak da banalizuje instituciju predsednika i da u dogovoru s Vučićem učestvuje u emisijama gde će gostovati drugi predsednički kandidati.
 
"Naravno, jer Vučić se neće pojaviti ni u jednom TV duelu, već će njegove sluge i ulizice to činiti umesto njega, baš poput Čanka i Šešelja", navodi se.
 
Dveri su ocenile da je Čedomir Jovanović čovek sa izgubljenom politikom i identitetom jer mu je politiku preuzeo Vučić, i da bi mu bolje bilo da se bori protiv njega nego da postane njegov portparol. 
 
"On je i malo nervozan što je raskrinkan kao lažna Vučićeva opozicija, baš kao i Šešelj, a zapravo je deo Vučićeve vlasti i to sad vide svi građani Srbije. Proziva Dveri jer nisu poželele dobrodošlicu Mogerinijevoj u Skupštini i pohvalio je za strpljenje, a onda okrivljuje Vučića zbog podeljene Srbije, da bi zaključio da notari nisu iz SNS i da se normalno prikupljaju potpisi", navodi se u saopštenju Dveri.
  • danijela

    05.03.2017 20:24
    komentar
    Izuzetno pametna i ispravna odluka. Podržavam 100% !
  • Velja

    05.03.2017 17:53
    Ne zna sta prica
    Ovaj iz Dveri vise ne sta prica.
  • nss

    05.03.2017 17:51
    nss
    svi ste vi ista bagra...cas posla napravite koaliciju i podelite fotellje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija