Vlada nagradila Ivanu Španović

Vlada Srbije donela je na današnjoj sednici Rešenje o dodeli novčane nagrade za sportske rezultate u iznosu od po 20.000 evra Ivani Španović i njenom treneru Goranu Obradoviću za osvojenu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u dvorani održanom u Beogradu u olimpijskoj disciplini skok udalj.
"Donošenje ovog rešenja je veoma važno za razvoj i afirmaciju sporta, za što bolju motivaciju i pripremu sportista za postizanje boljih rezultata koji će doprineti afirmaciji naše države, pa je samim tim od velikog značaja i interesa za Republiku Srbiju", navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade.
 
Atletičarka je u prepunoj Kombank areni skočila preko svog ličnog, državnog rekorda, i ostvarila treći rezultat u istoriji dvoranskih takmičenja.
 
Sa 7,24 metra osvojila je prvo mesto i prvu zlatnu medalju za Srbiju na ovom Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani, gde je Beograd bio grad domaćin.
  • alias

    10.03.2017 22:35
    @АV
    Чекај само да поплаћамо све пенале за неискоришћене кредите. Па што остане, ако...

    http://www.021.rs/story/Info/Biznis-i-ekonomija/143081/Srbija-placa-sve-manje-penala-za-neiskoriscene-kredite.html

    Где има ту се и просипа.
  • Sale

    10.03.2017 19:52
    Pratio sam je od kako je pocela, radovao se svakoj pobedi. To se promenilo. Gledao sam potpuno bezosecajno cak sam iskljucio njen nastup. Ukaljala se u potpunosti i ne volim je uopste. Volim sve nase sportiste ali ne i nju.
    Barem se javno deklarisala gde je. Bravo Ivana tako si napredna.
  • AV

    10.03.2017 19:26
    Kada ce se malo novca odvojiti za gladnu decu , beskucnike , siromasne ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija