Ukrajina uvela sankcije srpskim političarima

Služba bezbednosti Ukrajine donela je odluku da uvede sankcije evropskim poslanicima koji su bili na Krimu u trodnevnoj poseti.
To je na Fejsbuku objavila portparolka Službe bezbednosti Ukrajine Jelena Gitljanska
 
Ona je navela da su sankcije uvedene četvorici državljana Srbije i jednom državljaninu Češke, koji su se "nezakonito nalazili na teritoriji Krima“. 
 
"SBU je donela odluku da im zabrani ulazak na Krim u narednih pet godina", napisala je predstavnica SBU, dodavši da informacija o učešću ukrajinskih državljana u toj delegaciji za sada nije potvrđena. 
 
Ranije je na Krim doputovala delegacija u čiji sastav su ulazili poslanici Evropskog parlamenta, kao i političari iz zemalja EU, ZND i Latinske Amerike. Njihova poseta poluostrvu će trajati do sutra, prenosi "Sputnjik". 

Teme

KRIM
  • rodoljub

    21.03.2017 09:11
    nezavisni
    Bas ih je zasvrbila guzica . Ukrajina imitira americke liberale - uvodi sankcije . Klovnova i cirkuzanata sve vise .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija