Ranjen Predrag Ranković Peconi

U pucnjavi u hotelu "Prag" u Ulici kraljice Natalije u Beogradu ranjen je vlasnik Hepi televizije i vlasnik kompanije "Invej" Predrag Ranković Peconi.
On je zadobio prostrelnu ranu u nogu i kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar.
 
Prema nezvaničnim saznanjima, Ranković je u restoranu sedeo za stolom sa nekim ljudima. U jednom trenutku, došlo je do žučne svađe. Jedan od ljudi za stolom tada je potegao pištolj i začula se pucnjava.
 
Uviđaj je u toku, a policija intezivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja, saopštila je policija. 
 
Predrag Ranković Peconi (55) je bio uhapšen u akciji Sablja, ali je pušten. Za njega se u "Beloj knjizi" o organizovanom kriminalu MUP-a Srbije iz vremena Vlade Zorana Đinđića, navodi da je prvi million stekao tokom devedesetih na švercu nafte i cigareta.
 
Kompanija Invejje kompanija koja je pokupovala brojna državna preduzeća, među kojima su tvornica duvana Monus, Milan Blagojević iz Smedereva, Rubin iz Kruševca, Vital iz Vrbasa, Albus iz Novog Sada, Pekarska industrija Pančevo, a suvlasnik je i fabrike ulja Sunce iz Sombora.
  • Begečka nana

    23.03.2017 13:54
    Možda nije vratio knjigu u biblioteku...
  • Stavrno

    23.03.2017 13:34
    ne
    Stvarno ne mogu da verujem da su naši kriminalci tako loši u nišanjenju, tj. pucanju!
  • Sremac

    23.03.2017 13:15
    @Sremac

    To mora da je po tom patriJoCkom sablonu "tako je i u svetu"

    Jedno je teror ludaka sa ispranim mozgom a drugo je razracunavanje mafijaskih klanova.

    Velika razlika!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.