Četvorica izbodena noževima u Beogradu, jedan u teškom stanju

Četiri muškarca povređena su sinoć u Beogradu pošto su ranjeni nožem.
Među njima je i jedan strani državljanin, koji je zadobio teške povrede.
 
Dva muškarca zadobila su povrede nastale najverovatnije nožem u 23:58 sati u Ulici kralja Milana preko puta "Beograđanke", od kojih je jedan teško povređeni strani državljanin, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar. Radi se o, kako piše Blic, navijačima fudbalskog kluba Spartak iz Moskve.
 
U 4:12 sati u Ulici Vojvode Brane tešku traumu usled uboda nožem zadobio je 19-godišnji muškarac, dok je drugi muškarac zadobio povredu glave, a prebačeni su u Urgentni centar. 
 
Ekipa Hitne pomoći intervenisala je i u 04:13 sati na uglu ulica Vojvode Brane i Đuke Dinić, gde je povrede usled uboda nožem zadobio 26-godišnji muškarac, koji je prebačen u KBC "Zvezdara". 
  • Opet

    26.03.2017 10:49
    Brze,jace ,bolje!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.