Jeremić: Drugog kruga će sigurno biti

Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je danas da je drugi krug predsedničkih izbora izvestan i da je vlastima jasno ko ima kapacitet da ih "politički nokautira".
"Ako uključite bilo koju televiziju sa nacionalnom frekvencijom videćete sate i sate programa u kojem govore suprotno. Nije tako. Videćete sate i sate programa u kojem sam ja glavna meta. Dobro znaju da ima drugog kruga", istakao je Jeremić, saopštio je njegov izborni tim.
 
Jeremić je podsetio da je ostalo još nedelju dana do tog drugog kruga, posle čega će se sve promeniti u Srbiji.
  • Komedijaš

    27.03.2017 15:58
    @hahaha
    U pravu si. U drugom krugu će snage odmeriti učitelj i učenik - Šešelj i Vučić.
  • hahaha

    27.03.2017 15:29
    Biće, ali bez tebe u njemu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.