Sutra ponovljeno glasanje u Novom Sadu, Leskovcu i Trsteniku

Glasanje na izborima za predsednika Srbije u ponedeljak 17. aprila će biti ponovljeno na tri biračka mesta na kojima pravo glasa ima 3.148 birača.
Izbori će biti ponovljeni na po jednom biračkom mestu u Novom Sadu, Leskovcu i Trsteniku.
 
Radi se o glasanju na biračkom mestu 178 u Srednjoj ekonomskoj školi "Svetozar Miletić", biračkom mestu 62 u Domu kulture u Milutovcu u opštini Trstenik i na biračkom mestu 75 u Osnovnoj školi u leskovačkom selu Kukulovce.
 
Glasanje na tim mestima ponovlja se na osnovu presuda Upravnog suda, koji je prihvatio žalbe birača čije je prigovore Republička izborna komisija ranije odbila. 
 
Na predsedničkim izborima 2. aprila najviše glasova je dobio kandidat vladajuće koalicije i aktuelni premijer Srbije Aleksandar Vučić za koga je, na osnovu 99,98 odsto obrađenih biračkih mesta, glasalo 2.012.341 građana sa pravom glasa ili 55,07 odsto izašlih birača.
 
Konačne rezultate izbora Republička izborna komisija treba da objavi najkasnije 96 časova od zatvaranja biračkih mesta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.