Direktoru Resavice određen pritvor

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana v. d. direktoru Javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja "Resavica" Stevanu Dželatoviću.
Dželatović je uhapšen pre dva dana, zbog sumnje da je primio mito u iznosu od 30.000 evra.
 
U saopštenju Višeg suda navodi se da je pritvor određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će Dželatović boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.
 
Protiv rešenja okrivljeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanpretresnom veću Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema pismenog otpravka rešenja, piše u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija