Janković: DS strateški partner

Kandidat na izborima za predsednika Srbije Saša Janković izjavio je da očekuje da će, sa ljudima koji su se okupili u kampanji, biti strateški partner Demokratske stranke i da će zajedno pokazati da Srbija nije prokleta zemlja.
"Očekujem da ćemo iskoristiti svaku narednu priliku, ne čekajući ni trena, da građanima Srbije vratimo osmeh, a da institucijama u Srbiji vratimo smisao", rekao je Janković na sednici Glavnog odbora DS.
 
On je zahvalio DS u svoje i u ime građana Srbije na podršci tokom izbora. Po njegovim rečima, potrebno je pokazati da je "Aleksandar Vučić u stvari zatvorio institucije".
 
"On ih je bojkotovao time što je stavio suštinski ključ u bravu parlamentu, Vladi, sudovima i Tužilaštvu", rekao je Janković i dodao da moraju da pokažu kako bi trebalo da izgledaju prave institucije. 
  • AleVa

    22.04.2017 21:41
    A Bokana da posetis u zatvoru pa i on ti je kampanjon?
  • koga ti re lazes

    22.04.2017 20:12
    zar nisi rekao
    Da si samostalan i da nisi niciji iako su te opostavile koliko znam demokrate i zato nemoj da nas ucis demokratiji zajedno sa Pajticem koji je uz demonstrante jer hoce da pokaze da je ovo lopovska vlada kao da smo debili i da smo ZABORAVILI GLASANJE Nede Ukraden I Novkovica. zato zastitnive stitis samo sebi slicne a svi vi varate , kradete i lazete ovaj narod i sto vas vis budemo menjali bicemo sve siromasniji zato kusuj i ne pomazi mi i ne stitime sa onima koji su nas i doveli dovde svojim javaslukom , lazima i kradjama.
  • Nindza Kornjacelone

    22.04.2017 20:07
    Use*rm ti se u partnera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija