Sajt na koji možete slati svoje primedbe na rad šaltera i javnih službenika

U toku je kampanja "Ja u centru pažnje" Evropskog pokreta i Centra za evropske politike u okviru koje će se prikupljati mišljenja, iskustva i ocene građana o kvalitetu javnih usluga i javne uprave u Srbiji.
Možete da ocenite kakvu ste uslugu dobili kada ste upisivali dete u vrtić, školu ili recimo kada ste vadili lična dokumenta i overavali zdravstvenu knjižicu, što u Novom Sadu, na primer, može biti poprilično mučno. Vaše sugestije biće smernica nadležnim ministarstvima kako da poboljšaju kvalitet tih usluga.
 
"Samim dolaženjem na portal nudi vam se opcija od četiri vrste usluga gde vi jednim klikom odaberete oblast u okviru koje biste želeli da podelite to svoje iskustvo. Ako ste imali negativno iskustvo u domu zdravlja, vi odaberete tu grupu usluga i esejski možete da obrazložite šta su bili razlozi vašeg nezadovoljstva", ukazuje Jelena Ribać iz Evropskog pokreta u Srbiji.
 
Na konkretne probleme treba dati konkretne odgovore. Njih će dobiti i nadležne institucije. Objave će biti anonimne. Ipak, oni koji ne žele da iskustva dele preko interneta, moći će da ih podele na licu mesta. Akcija će biti organizovana i u 12 gradova i opština u Srbiji.
 
Svoju kritiku možete uputiti OVDE.
  • Ja

    26.04.2017 14:04
    Pohvale
    Ima li sajt za pohvale ljudi koji rade, a koji su u 8x manjem broju u odnosu na broj šefova u istoj službi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.