Haradinaj: Srbija neće postojati na Kosovu

Kandidat za premijera Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da "Srbija neće postojati na Kosovu" kada on bude premijer.
- Mi nemamo projekat (pravljenja) problema sa Srbijom, ali Srbija neće postojati na Kosovu. Znači, država Srbija neće imati nikakvu ulogu na Kosovu - kazao je Haradinaj povodom izjave premijera i izabranog predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je eventualni izbor Haradinaja za premijera Kosova problem za Srbiju.
 
Haradinaj je kandidat koalicije Demokratske partije Kosova, Alijanse za budućnost Kosova, Incijative za Kosovo i devet drugih manjih stranaka.
 
Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu biće 11. juna.
  • Taktika

    26.05.2017 02:53
    Kad nekog hoćeš da se otarasiš onda treba da ga hvališ,a ne da ga kudiš.Koga god je AV pljuvo taj je avanzovao kao ovaj fataljist.I gle čuda taj ide na izbore, a kod nas se guzonje proglašavaju dekretom.Ja ipak mislim da je sve dil i da ovaj ružni glumac već radi za DB.
  • David

    25.05.2017 23:49
    Treba konsultovati Mossad u vezi ovog "junaka" ...
  • voja

    25.05.2017 18:21
    pa AV treba da dobije spomenik u Pristini on je vise uradio za njih od bilo koga, briselski sporazum kojim srbi daju sve a ne dobijaju nista je njegovo maslo,trguje da ostane na vlasti,na tv vise nema ni reci od kosovskih srba,da ne promakne slika pravog stanja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija