Carinici otkrili kamion pun zlatarske opreme

Carinici su na prelazu Horgoš u kamionu makedonskih registarskih oznaka pronašli mnogo neprijavljene opreme, koja se koristi u zlatarskom zanatu, saopštila je danas Uprava carine.
Vozač je pre nekoliko dana prijavio tovar sa više od 22 tone PVC granulata i lične stvari rekavši da ne prevozi ništa drugo, a carinici su u prostoru za alat pronašli veliku količinu opreme koja se koristi u zlatarskom zanatu, piše u saopštenju.
 
Navodi se da je otkriveno 30 različitih vrsta opreme tečnosti za testiranje 14 karatnog zlata, polirajućeg kamena, pasti za poliranje, kao i ploča za poliranje, kružnih četki, testerica, preciznih vaga, koncentrata rodijuma za čišćenje i poliranje, kao i smese za detoksikaciju zlata.
  • Ludara

    08.09.2017 19:20
    Cime se vi bavite. Treba kupovati domace jel ko u smrdistanu uopste pravi alat za zlatare, turpiju recimo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija