Opozvana ambasadorka Srbije u Danskoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić opozvao je Draganu Ivanović sa mesta ambasadora Srbije u Danskoj, objavljeno je u "Službenom glasniku".
Vučić je ukaz o opozivu potpisao 12. septembra.
 
Dragana Ivanović je za ambasadorku u Danskoj postavljena 2013. godine.
 
Mediji su u maju pisali da će je zameniti Jasmina Mitrović Marić, savetnica bivšeg predsednika Tomislava Nikolića.
  • Ivica T.

    23.09.2017 21:44
    opoziv
    ljudi a da mi lepo opozovemo sve njih sa sve opozicijom...sve do ijednog.?37 godina nas već lažu i degradiraju kao ljude.Dokle bre više!!!!Dokle!??
  • Hh

    23.09.2017 18:10
    Ovakva drzava kao sto je Srbija ni ne zasluzuje boljeg ambasadora u najstarijoj evropskoj monarhiji nego sto je to BK strucnjak i bivsi Karicev kandidat za gradonacelnika Beograda. Doduse, mozda bi ipak realnije i reprezentativnije bilo da je novi ambasador starleta sa mega trenda jer bi onda zaista bila u stanju da promovise vrednosti koje ova drzava zastupa
  • u krug

    23.09.2017 13:04
    u krug
    Vrteška ~zaslužnih~ političkih karijerista se okreće i okreće, nikako da proradi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija