Nebojša Krstić "predlaže" šamare za građane koji protestuju

Nebojša Krstić, novoizabrani član Upravnog odbora Radio televizije Srbije, na svom zvaničnom Tviter nalogu danas je, komentarišući vest sa protesta Vojnog i Policijskog sindikata, rekao "da se vrati Tito na pet minuta, da policija išamara dokoličare i nauči ih redu".
Naime, Krstić je reagovao na vest da su predstavnici Inicijative Ne da(vi)mo Beograd tokom današnjeg protesta u Beogradu pod nazivom "Vratite nam državu", oblepili ulaz zgrade Gradske uprave Beograda simboličnim žutim trakama na kojima su nacrtane patke, prenosi Insajder.net
 
  • Vojvosadjan

    08.10.2017 11:05
    @idoli
    Naravno da je dragi Vlada, poslednji beogradski princ jedini bio normalan. Dvojica interesdžija i brejkeri Idola su jedino gledali svoje dupe i kako najbolje da ga smeste, s tim da je oličenje čoveka u vidu Krle22 otišao korak dalje, postao je glavni sastojak digestivnog trakta svakog vladara. Bio bih nepošten ako bih izostavio Zdenka, sasvim normalnog čoveka i muzičara.
  • Joja

    08.10.2017 09:57
    Alo, covek je umno poremecen a vi ga komentarusete kao da nije, molim malo empatije
  • moze i gore...

    08.10.2017 09:55
    Kada se vrati volja kod naroda da menja i kaznjava preletace i političke karijeriste, samaranje ce biti najmanji problem...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.