Dve bombe u autobusu koji je vozio glasače na kosovske izbore

Na administrativnom prelazu Jarinje pronađene su dve ručne bombe i dva električna detonatora, preneo je portal KoSSev.
Dve bombe u autobusu koji je vozio glasače na kosovske izbore
Foto: Pixabay

Bombe su pronađene u autobusu koji je prevozio raseljena lica da glasaju na današnjim lokalnim izborima na Kosovu.

Specijalni tim kosovske policije je deaktivirao bombe, prelaz je zatvoren i uskoro se očekuje normalizacija saobraćaja, izjavio je zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Besim Hoti.

Dodao je da su vozač i vođa puta zadržani.

"Potrebno je da se oni sada ispitaju u vezi sa ovim bombama i električnim detonatorima koji su pronađeni u autobusu. Slučajem se bavi i tužilac", dodao je Hoti.

On nije mogao da precizira šta će se dogoditi sa autobusom, odnosno da li će i kada nastaviti put ka severu Kosova, ali je naveo da se autobus nalazi sa kosovske strane prelaza Jarinje.

Autobus kragujevačkih tablica sa 57 putnika, raseljenima koji su krenuli da glasaju na Kosovu, zaustavljen je na Jarinju oko podneva zbog sumnje da se u njemu nalazi eksplozivna naprava.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija