FOTO: Novo lice "Zepter" hotela u Vrnjačkoj Banji

Poznati "Zepter Hotel" u samom centru Vrnjačke Banje dobio je svoj novi izgled, kojim je postao još pristupačniji gostima.
Opština u centralnom delu Srbije prepoznata je kao jedan od glavnih turističkih centara u zemlji. Mineralni izvori, park ali i brojni festivali i raznovrsni sadržaji tokom cele godine su ono što privlači turiste iz zemlje i  inostranstva. 
 
Kako bi im pružio bolji boravak, "Zepter Hotel" je odlučio da pokaže svoje novo lice, a gostima pruži dodatne sadržaje. Hotel koji se nalazi u centralnom delu šetališta "Promenada", gostima nudi nove Lux sobe, apartmane, standard i studio sobe, dva restorana: Zepter Smart Life restoran. Osim toga, tu je i Kristalna dvorana, sa prelepom terasom sa koje se pruža pogled na Vrnjački park, Zepresso Aperitiv bar, novi zatvoreni bazen sa termalnom vodom i đakuzijem, koji tokom leta dobija i letnju baštu, fitnes centar i centar za masažu.
 
 
Ukoliko želite da organizujete konferenciju, poslovni skup, seminar, prezentaciju ili promociju, kurs ili press konferenciju, "Zepter" hotel stavlja na raspolaganje prostor od 1.300 kvadratnih metara. Tu je i "Zepter Conference Hall" sa 1.200 sedećih mesta, koji je deljiv na tri dela, od 200 do 1.200 stolica. Takođe, ovaj hotel nudi i takozvanu "Zepter Meeting Room" sa 200 sedećih mesta, koji može da se podeli na dva dela od 100 do 200 stolica. 
 
"Na samo 50 metara od hotela je Vrnjački park koji je simbol lepote, oličenje zdravlja i duha i prepoznatljivi znak našeg grada. Oni koji se odluče na šetnju uz Vrnjačku reku stići će do Rimskog izvora smeštenog u najlepšem delu parka sa fontanom. Tu je i Japanski vrt, ali i četiri izvora mineralne vode. Naš hotel je poseban, upravo po tim atrakcijama koje ga okružuju, a koje su na dohvat ruke našim gostima", poručuju u Zepter Hotelu.
 
  
 
U hotelu se ishrana poslužuje na bazi  švedskog stola a, kako navode, hrana se priprema na zdrav način, naravno, u dobro poznatom "Zepter-ovom" posuđu.
 
Gostima je obezbeđen besplatan parking prostor, kao i besplatan internet u celom hotelu. Osoblje sa recepcije je dostupno u svako doba dana i noći.
 
Podsetimo i to da se mineralne vode Kraljice srpskih banja, kako još nazivaju Vrnjačku Banju, primenjuju kod lečenja brojnih oboljenja. Istorija ovog prostora zalazi daleko u prošlost. Lečilište i oporavilište su izgradili Rimljani još u periodu od II do IV veka, a u njemu su se najčešće oporavljali legionari. Između ostalog, Vrnjačka Banja je poznata i po bogatim arheološkim nalazištima, što predstavlja dodatni razlog da se ovo mesto mapira na karti destinacija koje bi trebalo da posetite.
 
Više informacija o "Zepter Hotelu" i njegovim ponudama možete da pogledate i OVDE
 
  
  • Zivan

    15.11.2017 09:18
    Vrnjačka Banja bi mogla biti atraktivna koliko i Karlove Vari, Baden- Baden...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija