SNS: Neće biti parlamentarnih izbora

Glavni odbor (GO) Srpske napredne stranke (SNS) odlučio je danas da na proleće budu održani samo izbori za Skupštinu grada Beograda i da neće tražiti vanredne parlamentarne izbore, izjavila je posle sednice GO članica Predsedništva SNS Maja Gojković.
SNS: Neće biti parlamentarnih izbora
Foto: 021.rs
"Sa preko 500 glasova i samo četiri glasa protiv, odnosno za drugi predlog, Glavni odbor je odlučio da izadjemo isključivo na izbore za Skupštionu grada", rekla je Gojković posle sednice. Ocenila je da je to "najbolja moguća odluka za Srbiju".
 
Ona je kazala da je na sednici Predsedništva SNS, koja je održana pre GO, bilo različitih mišljenja i da na GO nisu izašli sa jednim konkretnim predlogom, ali da je prevladao stav koji je izneo predsednik SNS Aleksandar Vučić, da se sa beogradskim izborima ne raspisuju i vanredni parlamentarni.
 
Prema njenim rečima, rasprava o Vučićevom predlogu trajala je dugo i bila je sadržajna. Dodala je da su na Predsedništvu, osim izbora, tema bile i funkcionisanje SNS, unutrašnja politika, funkcionisanje Skupštine Srbije i rad Vlade Srbije u prvih šest meseci.
 
"Vlada na čelu sa Anom Brnabić dobila je komplimente od naših kolega", rekla je Gojković.
 
Vučić je ranije, tokom obraćanja na sednici Glavnog odbora, rekao da je njegov predlog da se beogradski izbori održe u martu, a parlamentarni kad im dođe red.
  • makijaveli

    19.11.2017 10:17
    pravo u metu
    Cocco

    Bravo, ovaj komentar je slika pravog stanja u ovoj zemlji, sa cime se ovaj rezim sve sluzi.
  • Cocco

    18.11.2017 20:45
    Ne očekujte zajedno izbore! Ako su iz unutrašnjosti „preselili“ ljude u Bgd da bi tu imali većinu, ona nema logike da idu izbori i u unutrašnjosti. Treba će im vremena da „vrate“ novokomponovane Beograđane nazad.
  • novi sad

    18.11.2017 19:27
    ns
    nemas ti petlju prijatelju,zato i nisi spavao celu noc...gubis se polako

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija