Popodne gužve na granici i naplatnim rampama

U Srbiji su putevi prvog i drugog reda prohodni, a intenzitet saobraćaja je umeren, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.
Popodne gužve na granici i naplatnim rampama
Foto: 021.rs
Veći broj vozila očekuje se u kasnijim popodnevnim i večernjim satima, pre svega na putevima koji vode ka većim gradskim sredinama, kada može doći do nešto usporenije vožnje, posebno na deonicama na kojima se izvode radovi.
 
Zbog kiše koja je najavljena i za danas, kolovozi mogu biti mokri i klizavi. Po ovakvim vremenskim prilikama, neophodno je prilagoditi brzinu kretanja uslovima na putu i držati što veće odstojanja između vozila, jer je zaustavni put duži, pa je samim tim i opasnost od izletanja sa kolovoza i izazivanja saobraćajnih nezgoda veća.
 
Zbog snega koji se prognozira u višim planinskim predelima, AMSS podseća vozače na obaveznu upotrebu zimske opreme.
 
Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.
 
Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.
  • Zivan

    19.11.2017 10:48
    Naravno da će biti gužve i čekanja na graničnim i naplatnim rampama kada u Srbiji jedva da funkcioniše železnički saobraćaj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija